Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Продукти за здравословен сън от Мебелна палата Лазур

Вероятно знаете, че всеки човек прекарва около една трета от живота си в сън. Ето защо, продуктите за спалня са от изключителна важност и от към избора им трябва да се подхожда изключително внимателно. За ваше щастие, професионалистите на Мебелна палата Лазур са подбрали за вас качествена и комфортна селекция на най-добрите продукти за сън на пазара, за да сте сигурни, че сте избрали точно каквото ви е необходимо.

Еднолицеви

5

Двулицеви

32

Основи

3

Възглавници

18

Протектори и Топери

12

Подматрачни Рамки

8

Комфортни матраци на СУПЕР цени от Мебелна палата Лазур

Еднолицеви матраци

Както подсказва името, еднолицевите матраци се използват само от едната страна. От другата страна, те са снабдени с висококачествена, ламелна, дървена рамка, която позволява на ядрото на се проветрява. Това означава, че за този тип матраци не ви трябва допълнителна подматрачна рамка.


Двулицеви матраци

Обратно на еднолицевите, двулицевите матраци се използват от двете страни, и често имат различни материали, за да се създаде по-голям комфорт. В някои случаи, може да се различават дамаските – зимна и лятна, или от едната страна да има мемори пяна, а от другата – не. За този тип матраци ви е необходима подматрачна рамка или основа (наричана още френско легло). Много модели двулицеви матраци притежават калъф с цип, което улеснява хигиената и поддръжката.


Топ матраци

Топ матракът е тънък матрак, между 3 и 8 см, който е предназначен да подобри комфорта във вашето легло. Независимо дали вашия матрак е стар и амортизиран, или пък е прекалено мек/твърд за вас, то топерът веднага ще ви помогне да се чувствате удобно. Топ матраците обикновено са на много по-ниска цена, затова може да реши проблема ви, докато дойде време за покупка на нов матрак.


Основи за матрак/ френско легло

Този тип мебели представляват дървена конструкция, подплатена с полиуретан и облечена в дамаска, върху която се поставя двулицевия матрак. Често се използват в хотели и къщи за гости, защото са много комфортни, а в същото време, лесни за поддръжка. 
Френските легла са два основни типа – меки и твърди. Твърдите се състоят от дървена конструкция с ламели, подобно на подматрачна рамка, докато меките основи са с пружини, най-често Бонел.


Възглавници

Възглавниците също са от голяма важност за вашия сън, както и за здравето ви. Неправилната възглавница и поза на сън могат да причинят проблеми не само във врата и раменете, но и в цялото тяло. Ето защо, всички уважавани производители имат в своето портфолио различни видове възглавници. Според формата си, те биват анатомични, ортопедични и ергономични, а що се отнася до материалите, могат да съдържат полиуретан, мемори пяна, гел, както и различни други добавки за безкраен комфорт.


Протектори

Ако имате деца или домашни любимци, или пък имате навика да носите закуска в леглото на половинката си, то протекторът е идеален аксесоар за вас. Тези артикули са предназначени да предпазват матрака или топ матрака от замърсявания. На пазара ще откриете и непромокаеми модели, които ще предпазят матрака и от течности.


Подматрачни рамки

Подматрачната рамка е съществена част от вашето легло. Тя помага на матрака да застане стабилно, а в същото време, и да се проветрява, за да не задържа влага и вредители. Ще откриете различни видове подматрачни рамки – както метални, така и дървени. Освен това, има други опции като крачета, повдигащ механизъм, повдигане на главата и/или краката, регулиране на твърдостта и още много.


Осигурете си вълшебен сън с мебели Лазур!

Независимо какъв продукт за вашата спалня ви е нужен, ще го откриете при нас! Консултирайте се с нашите професионални консултанти и направете най-добрия избор! Мебелна палата Лазур предлага огромен избор, достъпни цени и отлични условия за покупка и доставка!