Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня MDF гланц Металик /бяла перла/+ Ламина /ПДЧ-мат/

ID 3351250069

Кухня MDF гланц Металик /бяла перла/+ Ламина /ПДЧ-мат/ - металик монтирана в дома на наш клиент.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня MDF гланц Металик /бяла перла/+ Ламина /ПДЧ-мат/ - металик монтирана в дома на наш клиент.

Кухня MDF гланц Металик /бяла перла/+ Ламина /ПДЧ-мат/ - металик монтирана в дома на наш клиент.

Лицата са изработени от MDF с финиш на част от вратите металик гланц и друга част ванилия гланц. Дръжките са инокс и са неразделна част от вратите, което придава изчистен, модерен и елегантен вид на кухнята. Кухнята има и бар-плот. Микровълновата фурна и печката са монтирани в колонни шкафове на удобна за работа височина. Хладилника е свободно стоящ, но може и вграден в колонен кухненски шкаф и да е скрит зад лице в цвета на кухненските врати. Показаната кухненска композиция е примерна, като можем да проектираме подобна съобразена с размерите на помещението, където ще се монтира и с желанията на клиента. Заповядайте в магазина ни и нашите проектанти ще ви изготвят проект-оферта на вашата бъдеща кухня, като е достатъчно да носите скица на помещението с отбелязани размери и местата на строителните отвори, изводите за мръсна и студена вода и електричество.

Модерна кухня с интегрирана визия и максимални полезни обеми. Идеално решение за компактни пространства, както и за случаите, когато искаме да осъвременим интериора.

Материал: ПДЧ,МДФ
Назад