Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулна система Топ микс

Модулна система мебели в комбинация от цвят бяло и дъб сонома, която е изключително подходяща за обзавеждане на хол, дневна, детска стая, офис и антре. Имате възможност да закупите всеки модул отделно и да ги комбинирате изцяло според вашите нужди и предпочитания.

Практични и функционални мебели за обзавеждане на хол, детска, домашен офис и антре на ниска цена в цветове от бяло и дъб

Представяме ви модулна система Топ микс, която предлага голямо разнообразие от мебели за обзавеждане на хол, всекидневна, детска стая, хоум офис и антре. Това е серия мебели с модерна и изчистена визия в цветово съчетание от бяло и дъб сонома, което я прави и лесна за съчетаване с цялостния интериор и мека мебел. Модулната система предлага ТВ шкаф, скринове с чекмеджета и вратички, високи и ниски шкафове, шкаф за обувки, бюфети, гардероби и закачалки на ниски цени. Произведена е от материал ПДЧ и с покритие от ламинат. Предвид практичните си модули и изгодна цена, тази модулна система е много подходяща за обзавеждане на домашен офис за работа от вкъщи, както и за обзавеждане за ученик.