Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бюро Валенсия с 3 чекмеджета

ID 0030301025

Представяме ви бюро Валенсия с 3 чекмеджета, част от модулната система за обзавеждане Валенсия. Това функционално и стилно бюро е създадено, за да отговаря на изискванията на детската или тийнейджърска стая.

цена 245,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 22.87 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПредставяме ви бюро Валенсия с 3 чекмеджета, част от модулната система за обзавеждане Валенсия. Това функционално и стилно бюро е създадено, за да отговаря на изискванията на детската или тийнейджърска стая.

С размери 120/68/ h 76 см, бюрото Валенсия предлага просторна работна повърхност и удобна височина, която е подходяща за различни възрасти. Структурата му е здрава и надеждна, гарантираща дълготрайност и удобство при използване.

Три чекмеджета предоставят необходимото пространство за съхранение на учебни материали, тетрадки, химикали и други необходими вещи. Това практично решение ви позволява да поддържате работния плот подреден и организиран, което е от съществено значение за ефективно учене и работа.

Бюрото Валенсия с 3 чекмеджета е идеалното място за учене, рисуване и творчество. То съчетава стил и функционалност, допълвайки интериора на детската стая. Благодарение на модулната система за обзавеждане Валенсия, вие може да комбинирате различни елементи и да създадете персонализирано пространство, което отговаря на нуждите и предпочитанията на вашето дете.

 

Метални дръжки

Цвят: дъб сонома

 

Цвят: сонома,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад