Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комод с 5 чекмеджета Валенсия

ID 0032303312

Скринът с 5 чекмеджета Валенсия е практично и елегантно решение за съхранение във вашата детска стая или друго помещение. С размери 91/44/ h 106 см, комодът Валенсия предоставя обширно пространство за съхранение, което е идеално за дрехи, аксесоари, играчки или други неща. Петте чекмеджета са удобни за организацията и съхранението на различни предмети, а дизайна на комода Валенсия е съчетание от елегантност и функционалност. 

цена 375,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 35.00 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияСкринът с 5 чекмеджета Валенсия е практично и елегантно решение за съхранение във вашата детска стая или друго помещение. С размери 91/44/ h 106 см, комодът Валенсия предоставя обширно пространство за съхранение, което е идеално за дрехи, аксесоари, играчки или други неща. Петте чекмеджета са удобни за организацията и съхранението на различни предмети, а дизайна на комода Валенсия е съчетание от елегантност и функционалност. 

Здрава и надеждна структура, и висококачествената изработка, гарантират  дълготрайна употреба. Разполагайки с модерен и стилен външен вид, този комод допълва интериора на стаята и предоставя възможност за съхранение на важни предмети.

Комодът Валенсия с 5 чекмеджета е практично допълнение към модулната система за обзавеждане Валенсия, която позволява създаването на персонализирано и организирано пространство. Предоставя удобство и функционалност, които се съчетават с качествен дизайн и визия, правейки го подходящ избор за всяка стая в дома ви.

Цвят: дъб сонома

Метални дръжки

Цвят: сонома,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад