Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Халат Capa

ID 8683742475323

Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Грамаж: 360 гр/м²
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: антрацит

Производител : Ареа Деко

цена 49,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Грамаж: 360 гр/м²
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: антрацит

Отдайте се на луксозен комфорт с нашия халат от 100% памук

Обгърнете се в чисто блаженство с нашия халат от 100% памук, създаден, за да ви осигури максимален комфорт и релаксация. Изработен от най-качествения памук, този халат за баня е истинско доказателство за лукс и стил.

Опитвайте се за несравнима мекота и издръжливост

Изработен от 360 г/м² чист памук, нашият халат за баня предлага плюшено и кадифено усещане върху кожата ви. Висококачествената му конструкция гарантира дълготрайна издръжливост, което ви позволява да се наслаждавате на луксозния комфорт години наред.

Безпроблемно почистване за ваше удобство

Разбираме значението на удобството в забързания ви живот, ето защо нашият халат за баня може да се пере в пералня при 40 °С. Просто го хвърлете в пералнята и той ще излезе свеж и чист, готов отново да ви обгърне в меката си прегръдка.

Повишете стила си с антрацитна елегантност

Нашият халат за баня е в зашеметяващ антрацитен цвят, който излъчва елегантност и изтънченост. Независимо дали се излежавате вкъщи или излизате от душа, този халат ще добави нотка лукс към ежедневието ви.

Насладете се на олицетворението на комфорта и стила с нашия халат за баня от 100% памук. Отдайте се на лукса, който заслужавате, и превърнете всеки момент на релаксация в истинско разпускащо преживяване.

Назад