Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комплект кърпи за баня 2 броя Estela

ID 8682870903890

Технически подробности:

  • Материал: 100% микропамук
  • Грамаж: 450 гр/м²
  • Размер: 50 x 90 см (2 броя)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: тъмно сив

Производител : Ареа Деко

цена 29,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 100% микропамук
  • Грамаж: 450 гр/м²
  • Размер: 50 x 90 см (2 броя)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: тъмно сив

Опитвайте се за лукс и комфорт с нашия комплект кърпи за ръце от 100% микропамук!

Отдайте се на върховно разпускащо изживяване с нашия комплект кърпи за ръце, предназначен да внесе нотка елегантност и изтънченост в банята ви. Изработени от 100% микропамук, тези кърпи са невероятно меки и плюшени, като осигуряват луксозно усещане върху кожата ви.

Ненадминато качество за истинско удоволствие

Нашият комплект кърпи за ръце е изработен от 100% микропамук - първокласна материя, известна с изключителното си качество и издръжливост. С тегло от 450 г/м² тези кърпи са плътни и абсорбиращи, като осигуряват бързо и ефективно изсушаване. Големият размер от 50 x 90 см осигурява достатъчно покритие, което ги прави идеални за ежедневна употреба.

Подобрете декора на банята си с нашите стилни тъмносиви кърпи.

Отличаващ се с елегантен и изтънчен тъмносив цвят, нашият комплект кърпи за ръце добавя нотка елегантност към всеки интериор на банята. Неподвластният на времето нюанс без усилие допълва широк спектър от интериорни стилове, което го прави универсален избор както за модерна, така и за традиционна обстановка.

Удобството се среща с практичността благодарение на дизайна, който може да се пере в пералня

Ние разбираме значението на удобството в забързания ви начин на живот. Ето защо нашият комплект кърпи за ръце може да се пере в пералня при 40 °С, което позволява лесно и безпроблемно почистване. Просто ги хвърлете в пералната машина и се наслаждавайте на свежи и чисти кърпи всеки път.

Подобрете изживяването в банята си с нашия комплект кърпи за ръце от 100% микропамук. Поръчайте сега и се отдайте на луксозния комфорт, който заслужавате!

Назад