Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулен диван Капри

ID 63322120

Модерен и практичен модулен диван с индивидуално конфигуриране, който Ви позволява да придобиете уникална мека мебел. Модулен диван Капри предоставя възможност за избор измежду различни модули. Подходящо и оригинално решение за дома и офиса.

Наличност: Наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерен и практичен модулен диван с индивидуално конфигуриране, който Ви позволява да придобиете уникална мека мебел. Модулен диван Капри предоставя възможност за избор измежду различни модули. Подходящо и оригинално решение за дома и офиса.

Диван по индивидуална конфигурация

Предлагаме Ви модулен диван Капри, които представлява комбинация от отделни модули. Имате възможност за индивидуална конфигурация по Ваш избор, която да бъде в различна форма, цвят и размер.

Модулите се продават самостоятелно и предоставят възможности за комбинация по ваш вкус. Неповторимо удобство и комфорт в прегръдката на гъши пух и фин текстил.
Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.


Подходящо решение за по разчупен и модерен интериор във Вашия дом или офис. Модулите са произведени от качествени материали и се предлагат в сив и бежов цвят.

За повече информация и консултация, моля свържете се с нашите консултанти на посочените телефони или заповядайте на място в Мебелен магазин Лазур в град Варна.

 

* Модел 2283.
* Снимката е с илюстративна цел, моля обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно конфигурацията.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: бежов,сив
Назад