Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Одеала

В Мебелна палата Лазур знаем, че одеалото е много повече от просто част от спалното бельо, то е ваш спътник за комфорт през студените вечери и уютен аксесоар за вашата спалня или всекидневна. Нашата селекция от одеала е специално подбрана, за да предложи качество, топлина и стил на всяко домакинство.

От пухкави микрофибърни до луксозни памучни и вълнени одеала, нашите продукти са избрани с мисъл за различните предпочитания и нужди на клиентите. Всяко одеало е проектирано да предложи максимален комфорт, дълготрайност и лесна поддръжка.

Нашите одеала са налични в множество цветове и десени, които лесно се съчетават с всякакъв интериорен дизайн. Изберете от класически нюанси, живописни модели или модерни абстрактни мотиви, за да добавите стил и личност във вашето пространство.

Независимо дали търсите леко одеало за летните месеци или дебело и топло за зимата, при нас ще намерите идеалния избор. Нашите одеала са перфектни за всякакви климатични условия и могат да се използват през цялата година.

Тъй като лесната поддръжка е важна, затова нашите одеала са проектирани така, че да могат лесно да се перат в пералня. Това ви гарантира, че вашето одеало ще остане меко, чисто и уютно за дълго време.