Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Халат за баня комплект Делукс

ID 8683342865883

Нов

Технически подробности:

  • Материал: 100% памук
  • Може да се пере в пералня при 30 °C за лесна поддръжка
  • Цвят: антрацит
  • Комплектът включва: Халат, колан и чехли

Производител : Ареа Деко

цена 59,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 100% памук
  • Може да се пере в пералня при 30 °C за лесна поддръжка
  • Цвят: антрацит
  • Комплектът включва: Халат, колан и чехли

Луксозен комфорт и несравнимо качество

Отдайте се на върховно преживяване на релаксация с нашия изискан комплект халати за баня. Изработен с изключителна грижа и внимание към детайла, този комплект е създаден, за да ви осигури несравним комфорт и лукс. Изработен от 100 % памук, той предлага меко и нежно докосване до кожата ви, осигурявайки уютно и успокояващо усещане всеки път, когато го нахлузите.

Отпускане със стил

Със своя елегантен и непреходен дизайн нашият комплект халати за баня добавя нотка изтънченост към ежедневието ви. Красивият(ите) антрацитен(и) цвят(и) излъчва(т) усещане за сдържана елегантност, което ви кара да се чувствате като кралски особи, докато се излежавате в дома си. Независимо дали се наслаждавате на мързелива неделна сутрин, или се отпускате след дълъг ден, този комплект халати за баня е идеалният спътник за времето ви за релаксация.

Лесна поддръжка за ваше удобство

Разбираме значението на удобството в забързания ви живот, ето защо нашият комплект халати за баня може да се пере в пералня при 30 °С. Кажете сбогом на досадното ръчно пране и приветствайте поддръжката без усилия. Просто го хвърлете в пералната машина и се наслаждавайте на свеж и чист халат всеки път.

Насладете се на олицетворението на комфорта и стила с нашия комплект халати за баня. Подарете на себе си или на любимия човек лукса, който заслужава. Поръчайте сега и превърнете времето си за релаксация в истинско разпускащо преживяване.

Назад