Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Плажна кърпа Fouta Carrival

ID 8683342756907

Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Размер: 90 x 170 см (1 брой)
  • Грамаж: 215 g/m²
  • Може да се пере в пералня при 30-40 °C

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Размер: 90 x 170 см (1 брой)
  • Грамаж: 215 g/m²
  • Може да се пере в пералня при 30-40 °C

Изпитайте максимален комфорт и лукс с нашата плажна кърпа от 100% памук!

Отдайте се на чистото блаженство на нашата плажна кърпа fouta, създадена, за да издигне плажното ви изживяване до нови висоти на комфорт и лукс. Изработена от 100 % памук, тази кърпа е не само невероятно мека, но и силно абсорбираща, което гарантира, че ще останете сухи и ще се чувствате комфортно през целия ден.

Несравнима мекота за сензационно докосване

Обгърнете се с кадифената мекота на нашата плажна кърпа fouta и почувствайте как стресът от деня се разсейва. Изработена с най-голяма грижа и прецизност, тази кърпа е създадена, за да ви осигури сензационно докосване, което ще ви накара да се почувствате поглезени и подмладени.

Неусетно стилна и жизнена

Добавете нотка елегантност и стил към плажния си ансамбъл с нашата плажна кърпа Fouta. Наситеният(ите) син(и) цвят(и) на тази хавлиена кърпа веднага ще привлече(т) погледите и ще ви накара да се откроите от тълпата. Независимо дали се излежавате край басейна или се печете на слънце на плажа, нашата плажна кърпа fouta е идеалният аксесоар, който допълва летния ви стил.

Подобрете преживяването си на плажа с нашата плажна кърпа fouta и се насладете на най-доброто съчетание от комфорт, лукс и стил. Не пропускайте тази възможност да подобрите летните си приключения. Поръчайте своята още днес!

Назад