Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бюро Кики с две чекмеджета

ID 1790505001

Бюрото Кики с две чекмеджета е стилно, практично и гъвкаво решение за учебно или творческо пространство в детската стая. Едно от ключовите предимства на това бюро е възможността чекмеджетата да бъдат монтирани от лявата или дясната страна, както и да се позиционират в горната или долната част от бюрото. Тази гъвкавост позволява лично адаптиране на мебела към конкретните нужди и пространство на стаята.

 

Производител : Jela

339,00 лв.

Цена 271,00 лв.

Офертата е валидна до: 30.06.2024г.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 25.29 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияБюрото Кики с две чекмеджета е стилно, практично и гъвкаво решение за учебно или творческо пространство в детската стая. Едно от ключовите предимства на това бюро е възможността чекмеджетата да бъдат монтирани от лявата или дясната страна, както и да се позиционират в горната или долната част от бюрото. Тази гъвкавост позволява лично адаптиране на мебела към конкретните нужди и пространство на стаята.

 

Цветовата комбинация на бук и пясъчно (беж) придава на бюрото топъл и приветлив вид, който лесно се съчетава с разнообразни интериорни решения. Размерите на бюрото са 125/60/ h 74 см, предоставяйки достатъчно работно пространство, без да заема прекалено много място в стаята.

Бюрото Кики с две чекмеджета е отличен избор за създаване на функционално и вдъхновяващо пространство за учене и творчество в детската стая, предлагайки удобство, стил и универсалност.

Цвят: бежов,бук
Назад