Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Скрин с 4 чекмеджета Кики

модул F4

ID 1790508001

Скринът с 4 чекмеджета от модулната система за детска стая "Кики" е изключително функционален .Ще добави удобство и организация във всяка детска стая.

 

Производител : Jela

цена 459,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 42.84 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияСкринът с 4 чекмеджета от модулната система за детска стая "Кики" е изключително функционален .Ще добави удобство и организация във всяка детска стая.

 

Скринът е изработен от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм, което гарантира дълготрайност и стабилност. Вградените механизми за плавно затваряне осигуряват комфорт и удобство при употреба, и предпазват от евентуални щети и износване на модула.

Стилната комбинация от цветове - бук с пясъчно (беж), придава топлина и уют, а едновременно прави скрина лесен за комбиниране с други стилове и цветове в интериора на стаята.

С размери 84/56/ h 89 см, скринът е компактен, но с достатъчно пространство за съхранение на дрехи, аксесоари или други лични вещи. Скринът е част от модулната система "Кики", която е известна с практичния и функционалния си дизайн, даващ възможност за персонализация на обзавеждането според индивидуалните нужди и вкусове.

 

Назад