Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C143 Leggiadro

ID 2312315

Диван Natuzzi C143 Leggiadro е емблематичен модел диван, който се откроява със своята изисканост, комфорт и безупречен дизайн. Италианският производител Натуци е известен със своето внимание към детайлите, качеството на материалите и иновативността в производството на мебели, а C143 Leggiadro не прави изключение от това правило.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиван Natuzzi C143 Leggiadro е емблематичен модел диван, който се откроява със своята изисканост, комфорт и безупречен дизайн. Италианският производител Натуци е известен със своето внимание към детайлите, качеството на материалите и иновативността в производството на мебели, а C143 Leggiadro не прави изключение от това правило.

Диван C143 Leggiadro притежава елегантен и съвременен дизайн, който лесно се интегрира в различни интериорни стилове - от модерни до по-традиционни жилищни пространства. Линиите са чисти и прецизни, създавайки усещане за лекота и изтънченост. Моделът е оборудван със съвременни функции като регулируеми облегалки и подлакътници, което го прави изключително функционален и адаптивен към нуждите на потребителя.

Комфортът е в основата на Natuzzi C143 Leggiadro. Диванът е облицован с висококачествени материали, като кожа или плат, които добавят допълнително усещане за лукс и уют. Пълнежът е изработен от специална пяна, която се адаптира към формата на тялото и осигурява оптимален комфорт при седене. Това прави дивана идеален за дълги периоди на почивка и релаксация.

Освен изключителния комфорт и стил, Natuzzi C143 Leggiadro е и с вградена функция релакс. Регулируемите облегалки и подлакътници позволяват на потребителите да адаптират дивана според своите индивидуални предпочитания за седене, което го прави подходящ за различни дейности - от четене и гледане на телевизия до отдих и релакс.

Natuzzi C143 Leggiadro е истинско отражение на марката Natuzzi към качество, дизайн и иновации. Съчетавайки изискан външен вид, изключителен комфорт и висока функционалност, този диван представлява идеалния избор за тези, които търсят луксозно и удобно допълнение към своя дом. Natuzzi C143 Leggiadro не само подобрява естетиката на жилищното пространство, но и предоставя безпрецедентно ниво на комфорт и удовлетворение, което остава в сърцата и домовете на хората дълго време.

Може да свалите информацията от тук

Модел C143

Назад