Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C244 Levante

ID 23122055777

Креслото Natuzzi C244 Levante е с въртяща се основа, която добавя допълнително удобство и мобилност, позволявайки на потребителя да се насочи лесно в желаната посока. Това го прави идеален за използване в различни пространства в дома или офиса, където гъвкавостта и способността за адаптация към различни ситуации са ключови.

Производител : Natuzzi Editions

цена 4 999,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 466.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКреслото Natuzzi C244 Levante е с въртяща се основа, която добавя допълнително удобство и мобилност, позволявайки на потребителя да се насочи лесно в желаната посока. Това го прави идеален за използване в различни пространства в дома или офиса, където гъвкавостта и способността за адаптация към различни ситуации са ключови.

Фотьойлът C244 Levante разполага с интегрирана функция за релаксация, която е предназначена да предложи върховно удобство и релакс. С помощта на тази функция, потребителите могат лесно да регулират позицията на облегалката, за да намерят своя идеален ъгъл за отдих, четене или гледане на телевизия. 

Материалите, използвани за изработката на Natuzzi C244 Levante, са от най-високо качество, като кожата, която покрива креслото, е мека, издръжлива и лесна за поддръжка. Тя се предлага в разнообразие от цветове, а стабилната му конструкция осигурява надеждност и дълготрайност, гарантирайки, че креслото ще остане важна част от интериора за години напред.

Това кресло е перфектният избор за тези, които ценят качеството, функционалността и изисканата визия, превръщайки всяко пространство в оазис на уют и удобство.

*Посочената цена е в текстил 68 категория

Може да свалите информацията от тук

Модел Natuzzi C244 Levante

Назад