Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C214 Versatile

ID 2312200445

Диванът Natuzzi C214 Versatile е изящна и иновативна мека мебел към всеки дом, предлагайки перфектната комбинация от стил, комфорт и функционалност. Този модел е част от широката гама продукти на Natuzzi - световно признат италиански бранд, известен с производството на висококачествени мебели, които отразяват най-новите тенденции в интериорния дизайн и иновациите в комфорта.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиванът Natuzzi C214 Versatile е изящна и иновативна мека мебел към всеки дом, предлагайки перфектната комбинация от стил, комфорт и функционалност. Този модел е част от широката гама продукти на Natuzzi - световно признат италиански бранд, известен с производството на висококачествени мебели, които отразяват най-новите тенденции в интериорния дизайн и иновациите в комфорта.

Освен своя впечатляващ външен вид, диванът предлага изключителен комфорт. Седалките са проектирани така, че да осигуряват максимална подкрепа на тялото и удобство дори при продължително седене, благодарение на висококачествените пълнежи и иновативните технологии за седалки, които Natuzzi разработва. Освен това, C214 Versatile предлага разнообразие от конфигурации и опции за персонализация, включително различни покрития и цветове, което позволява на клиентите да конфигурират дивана според своите индивидуални нужди и вкус.

Верен на репутацията на Natuzzi за високо качество, диван C214 Versatile е изработен от изключително издръжливи и висококачествени материали. Кожата или текстилните покрития са внимателно подбрани за да устояват на износване и да запазят своята красота и мекота с течение на времето. Конструкцията на дивана е здрава и надеждна, създадена да издържи на ежедневна употреба и да предлага удобство и стил години напред.

Natuzzi C214 Versatile е перфектният избор за тези, които търсят високо качество, изискан дизайн и непреходен комфорт в своя дом. Съчетавайки иновативни технологии с изтънчен италиански стил, този диван обещава да трансформира всяко пространство и да предложи изключително удобство и функционалност, което отговаря на нуждите на съвременния начин на живот.

Може да свалите информацията от тук

Модел Natuzzi C214 Versatile

Назад