Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C239 Lake

ID 23122542221

Диванът Natuzzi C239 Lake е произведение  на италианското майсторство в областта на дизайна и производството на мебели. Всеки аспект на този модел е внимателно обмислен, за да предложи безпрецедентен комфорт, стил и дълготрайност. Изработен с изключително внимание към детайла, C239 Lake е разработен, за да задоволи както естетическите, така и функционалните потребности на съвременните домове.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиванът Natuzzi C239 Lake е произведение  на италианското майсторство в областта на дизайна и производството на мебели. Всеки аспект на този модел е внимателно обмислен, за да предложи безпрецедентен комфорт, стил и дълготрайност. Изработен с изключително внимание към детайла, C239 Lake е разработен, за да задоволи както естетическите, така и функционалните потребности на съвременните домове.

Моделът Lake от Natuzzi C239 притежава елегантен и съвременен дизайн, който лесно се вписва в различни  интериорни стилове. Линиите му са чисти и плавни, създавайки чувство на лекота и пространство. Облегалките и седалките са проектирани така, че да осигуряват оптимална поддръжка и комфорт, докато външните материали добавят текстурно измерение, което обогатява визуалното преживяване.

Материали за дивана C239 Lake са внимателно подбрани, за да отговори на изискванията за високо качество, което Natuzzi гарантира. Те са от най-висок клас, устойчиви на износване и лесни за поддръжка. Конструкцията е здрава, с рамка изработена от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и стабилност. Всека детайл от шевовете до краката, е изпълнен с прецизност.

Диван Natuzzi Lake е разработен с идеята за максимален комфорт. Седалките са проектирани така, че да предлагат идеален баланс между мекота и поддръжка, допринасяйки за усещането за релакс при употреба. Диванът е модулен, с опции за персонализиране, като различни конфигурации и избор на материали, което позволява на потребителите да конфигурират дивана според своите индивидуални предпочитания и нужди.

Може да свалите информацията от тук

Модел Natuzzi C239 Lake

Назад