Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C243 Until

ID 23122366255

Кресло Natuzzi C243 Until е представител на италианското майсторство и съвременния дизайн, предлагайки безупречно удобство и стил. Този фотьойл е изработен с внимание към детайла, с изчистените си линии и плавни извивки, C243 Until се отличава със своята съвременна визия, която лесно се вписва в различни пространства.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКресло Natuzzi C243 Until е представител на италианското майсторство и съвременния дизайн, предлагайки безупречно удобство и стил. Този фотьойл е изработен с внимание към детайла, с изчистените си линии и плавни извивки, C243 Until се отличава със своята съвременна визия, която лесно се вписва в различни пространства.

Основата на креслото е изработена от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и стабилност. Седалката и облегалката са оборудвани с пълнеж от пяна с висока плътност, обещаваща максимален комфорт дори при продължителна употреба. Тапицерията може да бъде избрана измежду широка гама от качествени кожи и текстил, позволяващи ни да персонализираме креслото според своите предпочитания и интериорния дизайн на пространството, където ще бъде разположено.

Може да свалите информацията от тук

Модел Natuzzi C243 Until

Назад