Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Плажна кърпа Fouta Таслан

ID 8683342757638

Нов

Технически подробности:

  • Материал: Материал: 100% памук
  • Размер: 90 x 175 cm (1 брой)
  • Тегло: 228 g/m²всеки ден е незабравим.
  • Може да се пере в пералня: Да, при 30-40 °C
  • Цвят: Мента

Производител : Ареа Деко

цена 39,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: Материал: 100% памук
  • Размер: 90 x 175 cm (1 брой)
  • Тегло: 228 g/m²всеки ден е незабравим.
  • Може да се пере в пералня: Да, при 30-40 °C
  • Цвят: Мента

Опитвайте се за лукс и комфорт с нашата плажна кърпа с Мента фута

Отдайте се на върховно плажно изживяване с нашата плажна кърпа Мента фута. Изработена от 100 % памук, тази кърпа е създадена, за да ви осигури максимален комфорт и лукс. Големият ѝ размер от 90 x 175 см гарантира, че ще имате достатъчно пространство, за да се отпуснете и да релаксирате на плажа.

Несравнима абсорбираща способност и мекота

Нашата плажна кърпа от Мента фута не е просто обикновена кърпа. Тя е изработена с висока абсорбираща способност на водата, което ви позволява бързо да се подсушите след освежаващо плуване в океана. Мекотата на памучната тъкан ще ви накара да се почувствате сякаш сте увити в облак, осигурявайки ви истинско луксозно изживяване.

Повишете стила си с Мента

Ментовият цвят на нашата плажна кърпа fouta добавя нотка елегантност и изтънченост към плажния ви ансамбъл. Изпъкнете сред тълпата и направете модно изявление с този зашеметяващ и ярък цвят. Независимо дали се излежавате край басейна, или правите слънчеви бани на пясъка, нашата плажна кърпа fouta в цвят Мента със сигурност ще обърне внимание.

Удобство и издръжливост

Нашата плажна кърпа Мента фута е не само стилна и удобна, но и изключително практична. Може да се пере в пералня при 30-40 °С, което я прави лесна за почистване и поддръжка. Теглото от 228 г/м² гарантира, че е лека и лесна за носене, което я прави идеален спътник за вашите плажни приключения.

Насладете се на лукса, комфорта и стила на нашата плажна кърпа с цвят на Мента. Обновете своите плажни принадлежности днес и направете всеки б

Назад