Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Постелка за баня Лаванта

ID 8681875325232

Технически подробности:

  • Материал:100% полиестер
  • Размер: 40 x 60 см
  • Тегло: 700 гр/м²
  • Може да се пере в пералня при 30 °C
  • Дигиталният печат осигурява живи и дълготрайни цветове

Производител : Ареа Деко

цена 8,99 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал:100% полиестер
  • Размер: 40 x 60 см
  • Тегло: 700 гр/м²
  • Може да се пере в пералня при 30 °C
  • Дигиталният печат осигурява живи и дълготрайни цветове

Изпитайте максимален комфорт и лукс с нашата изтривалка за баня от 100% полиестер!

Превърнете банята си в спокоен оазис с нашата първокласна изтривалка за баня. Изработена от 100 % полиестер, тази изтривалка за баня предлага меко и плюшено усещане под краката ви, осигурявайки истинско удоволствие всеки път, когато излизате от душа или ваната.

Дайте сбогом на алергиите и приветствайте по-здравословен дом!

Нашата изтривалка за баня е специално проектирана да бъде антиалергична, което я прави идеален избор за хора с чувствителна кожа или алергии. Сега можете да се наслаждавате на безгрижно къпане, знаейки, че нашето килимче за баня е нежно към кожата ви и не съдържа никакви вредни вещества.

Поддържайте банята си в безупречен вид с нашата изтривалка за баня, която отблъсква прах и петна!

Уморени сте постоянно да почиствате и търкате изтривалката си за баня? нашата изтривалка за баня е оборудвана с функция за отблъскване на прах и петна, която гарантира, че тя ще остане чиста и свежа за по-дълго време. Кажете сбогом на грозните петна и приветствайте банята, която винаги изглежда безупречно.

Безопасността на първо място с нашата нехлъзгава долна страна!

Ние разбираме значението на безопасността, особено в банята. Ето защо нашата изтривалка за баня е проектирана с противоплъзгаща се долна част, която ви осигурява стабилност и предотвратява всякакви инциденти или подхлъзвания. Сега можете да излезете от душа с увереност, знаейки, че нашата изтривалка за баня ще ви осигури безопасност и сигурност.

Обновете банята си с нашата луксозна и функционална изтривалка за баня. Изпитайте максимален комфорт, насладете се на по-здравословен дом и поддържайте банята си в безупречен вид. Не се задоволявайте с нищо по-малко от съвършенство - изберете нашата изтривалка за баня от 100% полиестер още днес!

Назад