Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 3770105134

Технически детайли:

  • Декоративна картина на платно
  • Материал: 100% платно
  • Материал на рамката: 100% дървен материал (дебелина: 3 см)
  • Размер: 70 x 100 cм

Производител : Ареа Деко

цена 75,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Декоративна картина на платно
  • Материал: 100% платно
  • Материал на рамката: 100% дървен материал (дебелина: 3 см)
  • Размер: 70 x 100 cм

Преобразете пространството си със завладяващата красота на тази декоративна картина на платно.

Подчертайте декора на дома си с елегантност и изтънченост.

Отдайте се на хипнотизиращия чар на тази декоративна картина на платно, която с лекота ще подобри атмосферата на всяка стая. Изработен с педантично внимание към детайла, този шедьовър със сигурност ще плени сърцето ви и ще остави трайно впечатление у гостите ви.

Потопете се в омагьосващия свят на изкуството.

Позволете си да се пренесете в света на въображението и творчеството с тази зашеметяваща картина на платно. Непознатият художник умело е вдъхнал живот на своето виждане, създавайки произведение, което едновременно провокира мисълта и вълнува емоционално. Всяка мазка на четката разказва уникална история, приканвайки ви да разтълкувате нейното значение и да се свържете с душата на художника.

Безкомпромисно качество, което издържа проверката на времето.

Изработена от най-добрите материали, тази картина на платно е създадена, за да издържи дълго. 100 % платното гарантира ярки цветове, които няма да избледнеят с течение на времето, а 100 % дървената рамка добавя издръжливост и стабилност. С дебелина от 3 см рамката осигурява солидна основа, като гарантира, че творбата ви ще остане непокътната години наред.

Перфектният размер, за да направите впечатление.

С размери 70 x 100 cm, тази картина на платно е идеален размер, за да направи смело изявление във всяка стая. Независимо дали ще решите да я окачите над камината, във всекидневната или в спалнята си, тя без усилие ще се превърне във фокусна точка на вашето пространство, привличайки възхищението на всички, които я погледнат.

Назад