Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8683743825646

Технически детайли:

  • Материал: 100% платно (дебелина: 2,8 мм)
  • Материал на рамката: 100% борова дървесина (дебелина: 22 мм)
  • Размер: 45 x 70 см
  • Цвят: златен

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТехнически детайли:

  • Материал: 100% платно (дебелина: 2,8 мм)
  • Материал на рамката: 100% борова дървесина (дебелина: 22 мм)
  • Размер: 45 x 70 см
  • Цвят: златен

Преобразувайте пространството си с елегантност и стил

Представяме ви нашата изящна декоративна картина на платно - шедьовър, който мигновено ще подобри атмосферата на всяка стая. Изработено с изключителна прецизност и внимание към детайла, това зашеметяващо произведение на изкуството е предназначено да завладее сетивата ви и да предизвика редица емоции.

Разгърнете вътрешния си художник

Позволете на стените си да разкажат история с тази хипнотизираща картина на платно. Нейният сложен дизайн и ярки цветове ще ви пренесат в свят на красота и въображение. Независимо дали ще я окачите във Вашата всекидневна, спалня или офис, тя без усилие ще се превърне във фокусна точка на пространството, оставяйки гостите Ви в страхопочитание.

Ненадминато качество и издръжливост

Изработена от 100% платно, тази картина има дебелина 2,8 мм, което гарантира нейната дълготрайност и устойчивост на износване. Рамката, изработена от 100% борова дървесина с дебелина 22 мм, придава на творбата изисканост и стабилност. Бъдете сигурни, че този шедьовър ще издържи проверката на времето, превръщайки се в ценна част от дома ви за години напред.

Докосване на разкош

Златистите нюанси на тази картина на платно излъчват разкош и величие, като моМентално превръщат пространството ви в луксозен пристан. Сложните детайли и блестящите акценти създават усещане за богатство и елегантност, което я прави идеалното допълнение към всеки модерен или традиционен интериор.

Отдайте се на красотата на тази декоративна картина на платно и я оставете да вдъхне живот на заобикалящата ви среда. Издигнете пространството си с елегантност и стил още днес!

Назад