Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8683743825622

Технически детайли:

  • Декоративна картина на платно
  • Материал: 100% платно (дебелина: 2,8 мм)
  • Материал на рамката: 100% борова дървесина (дебелина: 22 мм)
  • Размер: 45 x 70 см
  • Цветове: Златисто и бяло

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Декоративна картина на платно
  • Материал: 100% платно (дебелина: 2,8 мм)
  • Материал на рамката: 100% борова дървесина (дебелина: 22 мм)
  • Размер: 45 x 70 см
  • Цветове: Златисто и бяло

Преобразувайте пространството си с елегантност и изящество

Представяме ви нашата изящна декоративна картина на платно - шедьовър, който ще вдъхне живот на вашия дом или офис. Със завладяващата си комбинация от златни и бели цветове тази картина излъчва усещане за богатство и изтънченост, като незабавно издига всяко пространство, което украсява.

Ненадминато качество и изработка

Изработена с изключителна прецизност, тази картина е изработена от 100% платно, което гарантира издръжливост и дълготрайност. Дебелината на платното е 2,8 мм, което осигурява здрава основа за произведението на изкуството. Рамката, изработена от 100% борова дървесина с дебелина 22 мм, придава на картината елегантност и стабилност.

Размерът има значение

С размери 45 x 70 cm тази картина е с идеален размер, за да направи впечатление, без да претоварва пространството ви. Окачете я над камината, във всекидневната или дори в спалнята си за едно докосване на блясък, което ще остави гостите ви в страхопочитание.

Неподвластно на времето произведение на изкуството

Тази декоративна картина на платно е нещо повече от произведение на изкуството; тя е отражение на вашия уникален стил и вкус. Нейният непреходен дизайн гарантира, че тя ще остане ценен централен елемент в дома ви за години напред. Независимо дали предпочитате модерна или традиционна естетика, тази картина безпроблемно се вписва във всеки интериор.

Оживете пространството си с тази зашеметяваща декоративна картина на платно и изпитайте трансформиращата сила на изкуството. Поръчайте сега и позволете на елегантността и изяществото да изпълнят заобикалящата Ви среда.

Назад