Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8683743825653

Технически детайли:

  • Материал: 100% платно (дебелина: 2,8 мм)
  • Материал на рамката: 100% борова дървесина (дебелина: 22 мм)
  • Размер: 45 x 70 см
  • Цвят: златен и черен

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТехнически детайли:

  • Материал: 100% платно (дебелина: 2,8 мм)
  • Материал на рамката: 100% борова дървесина (дебелина: 22 мм)
  • Размер: 45 x 70 см
  • Цвят: златен и черен

Преобразувайте пространството си с елегантност и изтънченост

Представяме ви нашата изискана декоративна картина на платно, създадена, за да добави докосване на лукс и стил във всяка стая. Със завладяващата си комбинация от златни и черни цветове този шедьовър със сигурност ще предизвика редица емоции и ще създаде хипнотизираща фокусна точка във вашето пространство.

Ненадминато качество и издръжливост

Изработена с изключителна прецизност, нашата картина на платно е направена от 100% висококачествено платно, което гарантира ярки цветове и резки детайли, които ще издържат теста на времето. Дебелината на платното от 2,8 мм добавя дълбочина и измерение, като придава на творбата реалистичен вид, който ще остави гостите ви в страхопочитание.

Подобрете декорацията си със здрава рамка

Рамката от 100% борова дървесина, с дебелина 22 мм, не само осигурява стабилност и издръжливост, но и придава елегантност на произведението на изкуството. Здравата рамка гарантира, че картината ви ще остане стабилно на мястото си, което ви позволява да се наслаждавате на красотата ѝ години наред.

Перфектният размер за всяко пространство

С размери 45 x 70 cm, нашата картина на платно е с идеален размер, за да се впише безпроблемно във всяка стая. Независимо дали ще решите да я изложите във Вашата всекидневна, спалня или офис, тя без усилие ще подобри обстановката и ще създаде завладяваща атмосфера, която отразява Вашия уникален стил.

Извисете пространството си с нашата декоративна картина на платно и изпитайте преобразяващата сила на изкуството. Поръчайте сега и позволете на този шедьовър да се превърне в централен елемент на вашия дом или офис, оставяйки трайно впечатление у всички, които влизат.

Назад