Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8681875400236

Технически детайли:

  • Размер: 70 x 100 cm
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Леонид Афрамов

Производител : Ареа Деко

цена 69,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Размер: 70 x 100 cm
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Леонид Афрамов

Трансформирайте пространството си със завладяващата красота на мъгливото настроение в парка!

Удовлетворете сетивата си и се потопете в омагьосващия свят на шедьовъра на Леонид Афримов. Тази декоративна картина на платно е истинско произведение на изкуството, което ще вдъхне живот на всяка стая, създавайки спокойна и тиха атмосфера, която ще ви пренесе в мъглив парк в спокойна есенна вечер.

Изпитайте очарованието на 100% велурено платно

Изработена с най-голямо внимание към детайла, тази картина е отпечатана върху 100% велурено платно, което гарантира луксозна и кадифена текстура, която придава дълбочина и богатство на произведението на изкуството. Висококачествените материали, използвани при създаването ѝ, гарантират дълготрайно и устойчиво на избледняване произведение, което ще запази жизнеността си години наред.

Усъвършенствайте интериора си с първокласна дървена рамка

Мъгливото настроение в парка се предлага със 100% дървена рамка, която добавя нотка елегантност и изтънченост към произведението на изкуството. С дебелина от 3 см рамката осигурява стабилност и издръжливост, като гарантира, че картината ви ще остане стабилно на мястото си и същевременно ще допълни с лекота всеки стил на интериорния дизайн.

Внесете ефирната красота на мъгливото настроение в парка във вашия дом и я оставете да завладее сърцето и душата ви. Поръчайте сега и оставете магията да се разгърне!

Назад