Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Диван Natuzzi Meraviglia B995 с опция за релакс механизъм

ID 2312201085

Natuzzi Meraviglia B995 – Проектиран да те накара да обичаш живота! Диванът Meraviglia B995 с опция за релакс механизъм е проектиран от марката Natuzzi, за да ви предложи най-високо ниво на удобство. С различни опции за персонализация, можете да го адаптирате според вашите предпочитания. Той може да бъде оборудван с функция за сън, позволявайки ви да го превърнете в удобно легло за гостите ви през нощта.

 

Производител : Natuzzi Editions

цена 4 399,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 410.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияNatuzzi Meraviglia B995 – Проектиран да те накара да обичаш живота! Диванът Meraviglia B995 с опция за релакс механизъм е проектиран от марката Natuzzi, за да ви предложи най-високо ниво на удобство. С различни опции за персонализация, можете да го адаптирате според вашите предпочитания. Той може да бъде оборудван с функция за сън, позволявайки ви да го превърнете в удобно легло за гостите ви през нощта.

 

Основната характеристика на този диван е неговият релакс механизъм. Имате възможност да добавите конзола с държачи за чаши и лампа за четене, подобрявайки вашето общо преживяване. Придайте контрол над вашата релаксация с ръчно настройваемите облегалки за глава, позволявайки ви да откриете идеалната позиция за вашия комфорт.

В допълнение, седалките и опората за краката са оборудвани със специални електрически механизми с "Soft Motion" технология, гарантиращи плавни и лесни настройки. С едно леко докосване на бутон, можете да наклоните облегалката и издърпате опората за краката до вашата желана позиция, предоставяйки ви непревземаема релаксация.

иванът Natuzzi Meraviglia B995 е истински показател на изкуството и иновациите. Всяка детайлност е внимателно измислена, за да предложи изключително решение за сядане, отговарящо на всичките ви нужди. Без значение дали търсите уютно място за четене или комфортно пространство за отпускане след дълъг ден, този диван предлага всичко това.

Насладете се на лукса, комфорта и стил, с които марката Natuzzi е известна, с дивана Meraviglia B995. Той представлява не просто мебелен артикул - той е изява на изисканост и комфорт, които повдигат релаксацията на съвсем ново ниво.

Моделът може да бъде поръчан както в дамаска, така и в естествена кожа. Цената се определя според желаната от клиента конфигурация. / модули: 450+291+274 / 

*За повече информация, моля обърнете се към нашите консултанти.

Функция релакс: да
Материал: пълнеж от високоеластична пяна

Може да свалите информацията от тук

Natuzzi

Назад