Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi B790 Forza

ID 21356256

В света на луксозните мебели, Natuzzi заема специално място благодарение на своите качеството, дизайн и комфорт. Сред техните различни модели дивани, Natuzzi B790 Forza се откроява като един от най-елегантните и функционални дивани, предлагани на пазара.

Производител : Natuzzi Editions

цена 4 499,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 419.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияВ света на луксозните мебели, Natuzzi заема специално място благодарение на своите качеството, дизайн и комфорт. Сред техните различни модели дивани, Natuzzi B790 Forza се откроява като един от най-елегантните и функционални дивани, предлагани на пазара.

Този модел е истинско свидетелство за италианското майсторство, предлагайки не само изключителен комфорт, но и безупречен стил, който може лесно да се впише в различни интериорни решения.

Диванът Natuzzi B790 Forza е проектиран с внимание към детайла, което е характерно за всички продукти на марката. Със своята съвременна елегантност, този диван привлича погледа и лесно се превръща в акцент във всеки дом. Линиите му са изчистени и модерни, с леки извивки, които добавят мекота и уют. Материалите, използвани в изработката му, са от най-високо качество, като има възможност за избор от различни облицовки – от висококачествена кожа до меки и устойчиви платове, които допълнително подчертават луксозния характер на модела.

Комфортът е ключов елемент във философията на Natuzzi, и диванът B790 Forza не прави компромис с това убеждение. Оборудван с иновативна функция релакс, включително регулируеми поглавници и подлакътници, позволява да откриете перфектната идеалната позиция. Седалките са проектирани така, че да осигуряват максимално удобство, дори и при дълги периоди на седене, благодарение на висококачествените пълнежи.

Инвестицията в диван като Natuzzi B790 Forza не е само инвестиция в мебел, но и в качество на живот. Продуктите на Natuzzi са известни със своята дълготрайност и устойчивост, което гарантира, че диванът ще остане в отлично състояние в продължение на години. Това е възможно благодарение на високите стандарти за качество, на които компанията държи при избора на материали и процеса на производство.

Посочената цена е за конфигурация 000+001+049 в текстил категория 68

Диван с лежанка , размер 273/ 172 см

Може да свалите информацията от тук

Модел B790

Назад