Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулен диван Natuzzi C070 с функция релакс

ID 652366

Представяме ви изключително детайлно проектирания диван Natuzzi Brama C070 с функция релакс, който изпълнява всички вашите копнежи за комфорт. Този диван е изработен с внимание към всеки детайл и гордо носи подписа на италианския дизайн. Brama C070 е истински шампион на комфорта, предлагайки патентована релакс функция - Cubicomfort triple-motion - с три независими електрически механизма за настройване на позицията.

* Посочената цена е за диван двойка без релакс механизъм в кожа 10 кат. - 2899 лв.

Производител : Natuzzi Editions

цена 2 899,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 270.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПредставяме ви изключително детайлно проектирания диван Natuzzi Brama C070 с функция релакс, който изпълнява всички вашите копнежи за комфорт. Този диван е изработен с внимание към всеки детайл и гордо носи подписа на италианския дизайн. Brama C070 е истински шампион на комфорта, предлагайки патентована релакс функция - Cubicomfort triple-motion - с три независими електрически механизма за настройване на позицията.

* Посочената цена е за диван двойка без релакс механизъм в кожа 10 кат. - 2899 лв.

Cubicomfort triple-motion релакс функцията ви позволява да настроите дивана съобразно вашите индивидуални нужди. Функцията позволява настройка на положението на облегалка за глава, повдигане на краката във височина и промяна на лумбалната опора съобразено с ергономията на тялото. Така се постига идеална позиция за почивка, според индивидуалните потребности на всеки. 

С дивана Natuzzi Brama C070, вашите мечти за безупречен комфорт стават реалност. Всеки аспект на този диван е внимателно проектиран, за да ви предостави блажено седене. Вниманието към детайлите, съчетано с италианското ремесло, го прави истинско произведение на изкуството, излъчващо елегантност и стил.

Диванът Natuzzi Brama C070 е повече от просто мебел; той е символ на изтънченост и роскош. Неговата функционалност надминава обикновеното, предоставяйки ви пространство за пълна релаксация и възстановяване. Насладете се на върха на комфорта и оставете италианския дизайн да повиши вашето жилище на нови висоти.

Изживейте изключителния комфорт и изтънченост на дивана Natuzzi Brama C070 с функция релакс. Нека се потопите в безупречния комфорт и се поглезите с удобството, което надвишава вашите очаквания. С неговия безупречен дизайн и иновативни функции, този диван е върха на лукса и символ на италианската изработка.

Категория 10

Цена фотьойл в кожа 2079 лв.

Цена двойка диван в кожа 2899 лв.

Цена тройка диван в кожа 3710 лв.

*За повече информация, моля обърнете се към нашите консултанти.

Функция сън: не
Функция релакс: да
Избор на крака:: не
Робот за под: не
Покритие: естествена кожа

Може да свалите информацията от тук

Natuzzi

Назад