Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C079 Bacio

ID 231665544

В света на висококачествената мека мебел, италианският бранд Natuzzi заема водеща позиция със своята елегантност, комфорт и иновации. Диванът C079 Bacio е поредното доказателство за тази философия, представляващ съвършенство във всяко отношение - от избора на материали до изключителния дизайн и функционалност.

Производител : Natuzzi Editions

цена 3 230,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияВ света на висококачествената мека мебел, италианският бранд Natuzzi заема водеща позиция със своята елегантност, комфорт и иновации. Диванът C079 Bacio е поредното доказателство за тази философия, представляващ съвършенство във всяко отношение - от избора на материали до изключителния дизайн и функционалност.

Диванът Bacio се отличава със своя модерен и в същото време класически дизайн, който може лесно да се съчетае с различни интериорни решения. Създаден с внимание към детайла, този диван излъчва елегантност и стил. Линиите му са чисти и прецизни, а формата - удобна и уютна, което прави Bacio идеален за отдих и релакс.

Конструкцията на дивана е замислена така, че да предложи максимален комфорт. Рамката е изработена от висококачествени материали за дълготрайност и устойчивост. Облегалките и седалките са оборудвани с иновативни подложки и механизми за регулиране, което позволява на всеки да намери своята идеална позиция.

Natuzzi C079 Bacio е облицован с внимателно подбрани кожи или платове, които допълват визуалното излъчване на модела и осигуряват изключителен комфорт на допир. Кожата, използвана за покритие, е от най-висок клас, деликатна и издръжлива, което гарантира, че диванът ще запази своята красота и качество дълго време. Платовете са селектирани така, че да са устойчиви на износване и лесни за поддръжка, като същевременно предлагат широка гама от цветове и текстури.

Освен впечатляващия си външен вид, диванът Bacio на Natuzzi предлага и изключителен комфорт. Диванът разполага с редица функции за регулиране, включително регулируеми облегалки и подлакътници, което позволява на потребителите да адаптират мебелта според своите индивидуални предпочитания. Също така, опцията за вградена лежанка или разтегателен механизъм превръща Bacio в многофункционално решение, подходящо както за ежедневна употреба, така и за гости.

Диван Natuzzi C079 Bacio е отлиен представител на италианското умение да се създават мебели, които олицетворяват красотата, комфорта и иновациите. Избирайки модела Bacio, вие инвестирате в качество и стил, на които ще се наслаждавате години наред.

Диван двойка модел C079 е произведен от италианската марка Natuzzi.

Размери : 167/98/ вис. 82 см.

С механизъм за сън / спална площ  120/190 /вис.13 см. 

Диван двойка модул 008 - спална площ 140/190 см.

модул 027 - спална площ 160/190 см.

Може да свалите информацията от тук

Модел C079

Назад