Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C110 Amabile

ID 2317784

Кресло Natuzzi C110 Amabile съчетава изтънчен дизайн с безпрецедентен комфорт, символизира съвършенството на италианското мебелно майсторство. Проектиран с внимание към детайла, Amabile предлага елегантно решение за всеки интериор, като същевременно предоставя функционалност и уют, които са задължителни за домашната обстановка.

Производител : Natuzzi Editions

цена 1 299,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 121.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКресло Natuzzi C110 Amabile съчетава изтънчен дизайн с безпрецедентен комфорт, символизира съвършенството на италианското мебелно майсторство. Проектиран с внимание към детайла, Amabile предлага елегантно решение за всеки интериор, като същевременно предоставя функционалност и уют, които са задължителни за домашната обстановка.

Ключови характеристики на модела включват неговата уникална конструкция и материали. Седалките, облечени в висококачествена кожа или плат, са допълнително подсилени със система от пружини, които гарантират дълготрайна поддръжка и комфорт. Рамката на Amabile е изработена от устойчиви материали, които осигуряват стабилност и издръжливост, докато елегантните крака добавят лекота и визуално пространство под креслото.

Креслото  C110 Amabile може лесно да се адаптира към нуждите на всяко помещение, като предлага избор от различни цветове и облицовки дава възможност на клиентите да персонализират своето кресло, така че то да отговаря напълно на техния вкус и интериорен дизайн.

Креслото Natuzzi C110 Amabile не е просто мебел, а символ на стил, уют и качество, който обогатява пространството и допринася за усещането за дом. Създадено да издържи на времето, това кресло е инвестиция в комфорта и естетиката на вашия дом, демонстрирайки безкомпромисно качество и класическа естетика.

Кресло модел C110 е произведено от италианската марка Natuzzi.

Размери : 89/ 84/ вис. 81 см.

С метални кракa

* Посочената цена е с дамаска кат. 68 

Може да свалите информацията от тук

Модел C110

Назад