Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулен диван Natuzzi Lieto C160

ID 56234444

Natuzzi Lieto C160 е диван, който съчетава комфорта на висококачествените дивани с прецизния дизайн. Моделът се характеризира с метални крачета, които придават лекота и стабилност, а добре изработената и прошита седалка му придава елегантност и изтънченост.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияNatuzzi Lieto C160 е диван, който съчетава комфорта на висококачествените дивани с прецизния дизайн. Моделът се характеризира с метални крачета, които придават лекота и стабилност, а добре изработената и прошита седалка му придава елегантност и изтънченост.

Релакс функцията, позволява да регулирате позицията на облегалката за главата и подложката за краката. Така можете да персонализирате вашата позиция за почивка и да се насладите на максимален комфорт.

Natuzzi Lieto C160 предлага идеалната комбинация от стил и удобство, като допълнително обогатява вашия дом с елегантност и изисканост. С този диван ще се наслаждавате на моменти на пълна релаксация и уют, които ще превърнат вашето пространство в оазис на спокойствие и релакс. 

Функция сън: не
Функция релакс: да
Покритие: текстил,естествена кожа
Назад