Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C141 Autentico

ID 231487955

Диван Natuzzi C141 Autentico е проектиран с мисъл за съвременния потребител, който цени елегантността, времето и пространството си. Линиите са изчистени и внасят усещане за стил и елегантност към всеки интериор. Достъпен в разнообразие от покрития, включително висококачествена кожа и платове, Autentico позволява на потребителите да персонализират своята гарнитура, за да отговаря идеално на техния личен вкус.

Производител : Natuzzi Editions

цена 6 299,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 587.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиван Natuzzi C141 Autentico е проектиран с мисъл за съвременния потребител, който цени елегантността, времето и пространството си. Линиите са изчистени и внасят усещане за стил и елегантност към всеки интериор. Достъпен в разнообразие от покрития, включително висококачествена кожа и платове, Autentico позволява на потребителите да персонализират своята гарнитура, за да отговаря идеално на техния личен вкус.

Не само външният вид на C141 Autentico е впечатляващ, но и неговата функционалност. Моделът разполага с регулируеми подглавници и подлакътници, което позволява на потребителите да намерят своята идеална позиция за сядане или лежане. Вградената система за релаксация допълнително усилва усещането за комфорт, като предлага различни нива на поддържане, идеални за отдих и релаксация.

Както всички продукти на Natuzzi, диванът C141 Autentico е изработен с изключително внимание към детайла и използване на висококачествени материали. Конструкцията е здрава и устойчива, проектирана да издържи на изпитанията на ежедневието и да запази своята красота и функционалност за години напред.

Natuzzi C141 Autentico е въплъщение на стремежа към перфекционизъм в областта на домашния комфорт и дизайна на мебели. Съчетавайки елегантна естетика с безпрецедентен комфорт и издръжливост, този модел представлява идеалния избор за тези, които не правят компромиси с качеството в търсенето на перфектния домашен уют. Без съмнение, Natuzzi C141 Autentico е великолепен пример за иновациите и традициите, които марката Natuzzi представя на световния пазар на луксозни меки мебели.

Ъглов диван модел C141 е произведен от италианската марка Natuzzi.

Размери: 295/ 242 / вис. 77-98 см.

Модули : 018+201 

Диван двойка 005 - в дамаска кат.68 - 2999,00 лева

Може да свалите информацията от тук

Модел C141

Назад