Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Релакс кресло Natuzzi Editions Erica В930

ID 2312310005

Дизайнерското кресло Erica В930 е мебелен артикул на марката Natuzzi Editions, който може да превърне всяко пространство в уютно и стилно убежище.

Производител : Natuzzi Editions

цена 1 290,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 120.40 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДизайнерското кресло Erica В930 е мебелен артикул на марката Natuzzi Editions, който може да превърне всяко пространство в уютно и стилно убежище.

Една от най-забележителните черти на това кресло е неговата релакс функция. Този иновативен дизайн ви позволява да наслаждавате на моменти на пълно спокойствие и почивка. Просто спуснете облегалката и изтеглете подлакътниците, за да създадете идеалната позиция за релаксация след дълъг работен ден или просто за да се насладите на книга или филм.

Фотйолът Erica В930 е създаден от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна издръжливост и удобство. Това кресло може да се изработи в разнообразие от покрития - както текстил, така и естествена кожа, в комбинация от над 100 цвята. Така, вие имате възможността да персонализирате креслото според вашите индивидуални предпочитания и интериорния стил на вашия дом.

Креслото Natuzzi Erica В930 предлага елегантен дизайн, съчетан с високо ниво на комфорт. С меките си контури и стилни линии, то представлява истинска мебелна поезия, придавайки на вашия интериор изтънченост и класа.

*Посочената цена е за Фотьойл в текстил категория 68, за налични бройки - 1299,00 лв.

*Моля, обърнете се към нашите консултанти, за информация относно актуална наличност

Функция релакс: да
Цвят: зелен
Покритие: текстил
Назад