Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Bata II

ID 1712213583

Практичен ъглов диван за хол с функция сън и ракла за съхранение на вещи. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: 267 на 153 см. със спална площ от 136 на 214 см.

Производител : Cotta

цена 1 999,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 186.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПрактичен ъглов диван за хол с функция сън и ракла за съхранение на вещи. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: 267 на 153 см. със спална площ от 136 на 214 см.

Холни ъглови дивани с функция сън

Предлагаме ъглови дивани за хол, които отговарят на всички критерии за европейско качество и са произведени с внимание към всеки детайл.
Ъглов диван Bata II е в цветова комбинация на седалка и корпус, като посочената цена е за първа група дамаска, но имате възможност за избор на различни видове и цвят. Притежава функция сън, която предлага спална площ от 136/214 см. Избора на ъглови дивани за спане е практичен и често предпочитан, защото ви осигурява още едно допълнително легло във вашия дом. Друга негова функционалност е раклата под лежанката, която е достатъчно голяма да съхранявате спално бельо, възглавници и други вещи. Моделът е ъглов диван за хол с възможност за избор на лява или дясна лежанка.

Произведен от европейската фирма Cotta и преминава през редица тестове за качество от акредитирани институти, които гарантират изключително висок стандарт по отношение на здравина, износоустойчивост и удобство.

Разтегателен ъглов диван Bata II е изработен от висококачествени материали, като всички конструктивни елементи са от масивна, многослойна и/или иглолистна дървесина, както и някои пластмаси без съдържание на формалдехиди, PU и PVC. Краката му са ниски и пластмасови в черно, и с височина 4.5 см., облегалката е от HDF и статични колани, а седалката е със система от стоманени зиг-заг пружини.

* Mоля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно предлаганите дамски и цветове.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

* Посочената цена е само за налични бройки.

Функция сън: да
Ракла: да
Функция релакс: не
Регулиране на подглавници: не
Посока на лежанката: възможност за избор
Индивидуално конфигуриране: да
Цвят: избор на цвят
Назад