Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Мара

ID 1712213673

Модерен и изискан ъглов диван на красиви и високи метални крачета. Посока на лежанката по ваш избор. Размери: Д 277/Ш 238/В 64 см. 

 

Производител : Cotta

цена 2 599,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 242.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерен и изискан ъглов диван на красиви и високи метални крачета. Посока на лежанката по ваш избор. Размери: Д 277/Ш 238/В 64 см. 

 

Ъглов диван с модерен дизайн и на високи крачета

Представяме Ви ъглов диван Мара, който е красива и комфортна мека мебел за хол и дневна. Произведен е от фирма Cotta, която е дългогодишен производител на висококачествени дивани с изтънчена дизайнерска линия, автентичен стил и излъчване.

Ъглов диван Мара е с модерен и впечатляващ дизайн. За конструкцията му са използвани материали от твърда, многослойна и/или иглолистна дървесина, без съдържания на формалдехиди, PU и PVC. Седалката е система от статични зиг-заг пружини, а облегалката е система от статични колани. Краката на ъглов диван Мара са метални в черен цвят и с височина 18 см.

Имате възможност за избор на ляво или дясно разположение на лежанката.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Мара.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

*НАЛИЧЕН ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА

Цвят: избор на цвят
Покритие: текстил
Назад