Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Спрингс с функция релакс и ракла

ID 1712306370

Елегантен и комфортен, ъгловият диван Springs е перфектното съчетание на стил и практичност. Седнете и се насладете на удобството, този модел е създаден с мисъл за комфорта на всеки, който го ползва. Със своите щедри размери и разкошни седалки, диванът предлага истинско преживяване на релаксация. Съчетавайки стил и функционалност, диванът Springs разполага с функции като регулиране на подглавниците и ракла. Това ви позволява да настроите дивана според вашите индивидуални предпочитания и да създадете идеалната позиция за почивка.

Производител : Cotta

цена 2 999,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 279.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияЕлегантен и комфортен, ъгловият диван Springs е перфектното съчетание на стил и практичност. Седнете и се насладете на удобството, този модел е създаден с мисъл за комфорта на всеки, който го ползва. Със своите щедри размери и разкошни седалки, диванът предлага истинско преживяване на релаксация. Съчетавайки стил и функционалност, диванът Springs разполага с функции като регулиране на подглавниците и ракла. Това ви позволява да настроите дивана според вашите индивидуални предпочитания и да създадете идеалната позиция за почивка.

С дълбочина и височина на седалката, които осигуряват оптимален комфорт, диванът Springs е перфектното място за отпускане след дълъг ден. Той съчетава елегантен дизайн с високо качество на изработка, като добавя нотка на стил във вашия дом.

С размери, подходящи за поставяне в ъгъла на стаята, този ъглов диван предоставя не само удобство, но и практичност. Разполагайки с ракла, той предоставя допълнително пространство за съхранение.

Съчетавайки функционалност и стил, ъгловият диван Springs е идеалният избор за вашия дом, където ще се наслаждавате на моменти на пълен релакс.

Размери: 290/235- 79/108 h см.

Дълбочина и височина на седалката 60/47 см

Назад