Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C072 Emozione

ID 2317746

Диван Natuzzi C072 Emozione е проектиран с мисъл за максимален комфорт и естетика, като съчетава модерни технологии с традиционни методи на изработка. Диванът е оборудван с иновативни функции като електрически регулируеми седалки и облегалки, които позволяват на потребителя да намери идеалната позиция за релаксация. 

Производител : Natuzzi Editions

цена 6 899,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 643.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиван Natuzzi C072 Emozione е проектиран с мисъл за максимален комфорт и естетика, като съчетава модерни технологии с традиционни методи на изработка. Диванът е оборудван с иновативни функции като електрически регулируеми седалки и облегалки, които позволяват на потребителя да намери идеалната позиция за релаксация. 

От гледна точка на дизайна, диван Emozione притежава елегантни линии и изчистена форма, които лесно се интегрират във всякакъв интериорен стил, от модерен до класически. Покритието може да бъде избрано от широка гама от висококачествени кожи и платове, предлагащи разнообразие от цветове и текстури. Това позволява на модела да бъде персонализиран според индивидуалните предпочитания и интериора на дома.

Освен красивият си дизайн, диванът Natuzzi C072 Emozione се отличава и с устойчивостта на използваните материали. Марката е ангажирана с опазването на околната среда, използвайки устойчиви материали и процеси, което прави този модел не само красив, но и екологично отговорен избор.

За тези, които търсят комбинация от лукс, комфорт и устойчивост, Natuzzi C072 Emozione предлага изключително решение. Със своята уникална смесица от дизайн, иновации и отговорност към околната среда, този модел е олицетворение на философията на Natuzzi за създаване на мебели.

Посочената цена е за конфигурация 514+291+049 в 10-та категория естествена кожа

Диван с релакс механизъм и лежанка, размер 279/ 171 см

Моделът  се предлага само в естествена кожа 

Може да свалите информацията от тук

Модел C072

Назад