Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трикрилен гардероб Ренета

ID 3120401002

Гардероб с три врати на много изгодна цена, който се предлага в цвят бяло и сонома. Трикрилен гардероб Ренета е със свободно отваряеми врати с малки дръжки и е подходящ за спалня и детска стая. Към него може да се закупи и надстройка. Размери: Ш 117/Д 50/В 185 см.

цена 299,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардероб с три врати на много изгодна цена, който се предлага в цвят бяло и сонома. Трикрилен гардероб Ренета е със свободно отваряеми врати с малки дръжки и е подходящ за спалня и детска стая. Към него може да се закупи и надстройка. Размери: Ш 117/Д 50/В 185 см.

Гардероб с три врати на много изгодна цена

Трикрилен гардероб Ренета е практично и подходящо решение за спалня и детска стая.
Предлага се в цвят бяло и сонома, притежава свободно отваряеми врати с малки дръжки.
Допълнително може да бъде закупена надстройка за гардероба на цена 90 лв. За повече информация, моля обърнете се към нашите консултанти.

Ако търсите гардероб с три врати на ниска цена, този модел предлага добро качество на много изгодна цена. Изработен е от материали ПДЧ и с покритие от ламинат.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Размер на гардероба: до 1.80см
Огледало: не
Плъзгащи врати: не
Цвят: бял,сонома
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад