Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Детско бюро Нумеро

ID 2710505004

Детското бюро Нумеро е част от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро. Проектирано е с мисъл за функционалност и удобство, предлагайки гъвкаво решение за учене и творчески дейности.

цена 219,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 20.44 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДетското бюро Нумеро е част от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро. Проектирано е с мисъл за функционалност и удобство, предлагайки гъвкаво решение за учене и творчески дейности.

Бюрото е налично в различни цветови комбинации, които включват бял дъб с акценти в розово, синьо и сиво. Тези комбинации предоставят възможност за персонализация според предпочитанията и интериора на стаята.

С размери 120/60/ h 75-93 см, бюрото е достатъчно голямо, за да осигури комфортна работна площ, и в същото време е компактно, за да пасва удобно в детската стая. Височината на бюрото може да се регулира между 75 и 93 см, което го прави подходящо за деца на различни възрасти и осигурява комфорт при употреба през годините.

Бюрото може да бъде чудесно комбинирано с други мебели от серията Нумеро, включително с шкаф тип контейнер, което позволява създаването на хармоничен и функционален интериор в детската стая.

Тегло и опаковка: Бюрото тежи 31 кг и се доставя в 3 пакета, което улеснява транспортирането и монтажа.

 

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад