Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двуетажно легло Нумеро

ID 2711001012

Двуетажното легло Нумеро е модерно и функционално решение за обзавеждане на детска стая, идеално за семейства, които искат да оползотворят максимално пространството, без да правят компромис със стила и безопасността.

цена 999,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 93.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДвуетажното легло Нумеро е модерно и функционално решение за обзавеждане на детска стая, идеално за семейства, които искат да оползотворят максимално пространството, без да правят компромис със стила и безопасността.

Леглото е изпълнено в цвят бял дъб, който придава чист и светъл вид на стаята. При добавяне на допълнителното чекмедже, може да се създаде атрактивна цветова комбинация с акценти в розово, синьо или сиво.

Основен акцент в дизайна на леглото е поставен върху безопасността. То е оборудвано с високи прегради, които предотвратяват падането на децата, а металната стълба осигурява безопасно изкачване и слизане.

Леглата са оборудвани с подматрачна основа от ПДЧ, включен е също един ограничител за легло, с възможност за поръчка на още един за допълнителна сигурност.

С размери 205/102.5/175 см, подходящо за матраци с размер 90/200 см. Важно е да се отбележи, че матраците и голямото чекмедже за легло не са включени в цената и могат да бъдат поръчани отделно.

Тегло и опаковка: Продуктът тежи 126 кг и се доставя в 6 пакета, което улеснява транспорта и монтажа.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,зелен,син,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад