Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комод с три чекмеджета и ниша Нумеро

ID 2712303002

Комодът с три чекмеджета и ниша от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е стилна и функционална мебел, идеална като допълнителна опция за съхранение в детската стая. Този комод е проектиран да отговори на нуждите на модерните семейства, търсещи практични, но елегантни решения за своите домове.

цена 389,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 36.31 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКомодът с три чекмеджета и ниша от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е стилна и функционална мебел, идеална като допълнителна опция за съхранение в детската стая. Този комод е проектиран да отговори на нуждите на модерните семейства, търсещи практични, но елегантни решения за своите домове.

Комодът е наличен в атрактивни цветови комбинации, включващи бял дъб с акценти в розово, синьо и сиво. Тези варианти предлагат гъвкавост при съчетаването с различни интериорни стилове и декорации.

Модерният дизайн на комода включва три просторни чекмеджета и удобна ниша, което предоставя много място за съхранение на дрехи, играчки и други лични вещи. Комодът има компактни размери 80/42/ h 75 см, което го прави идеален за малки и големи пространства.

Тегло и Опаковка: 48 кг, 3 пакета.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад