Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Малък шкаф контейнер Нумеро

ID 2710508005

Малкият шкаф контейнер Нумеро е компактен и многофункционален и е част от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро. Този шкаф предлага удобно решение за съхранение, което се вписва перфектно в пространството на всяка детска или юношеска стая.

цена 165,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 15.40 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМалкият шкаф контейнер Нумеро е компактен и многофункционален и е част от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро. Този шкаф предлага удобно решение за съхранение, което се вписва перфектно в пространството на всяка детска или юношеска стая.

Шкафът е достъпен в привлекателни цветови комбинации, включително бял дъб с акценти в розово, зелено, синьо, лилаво и сиво. Тези варианти предоставят възможност за лесно съчетаване с различни цветови решения в детската стая.

Шкафът включва две чекмеджета и ниша, и с размери 40/42/ h 60 см, е достатъчно компактен, за да пасне в ограничени пространства, като в същото време предоставя адекватно място за съхранение.

Тегло и Опаковка: 22 кг и се доставя в 3 пакета.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад