Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двукрилен гардероб с чекмеджета Нумеро

ID 2710502009

Двукрилният гардероб с чекмеджета от модулната система Нумеро представлява изключително функционално и стилно решение за обзавеждане на детска стая. Този гардероб е създаден да отговори на нуждите на съвременните семейства, които търсят оптимално използване на пространството с акцент върху дизайна и качеството.

цена 539,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 50.31 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДвукрилният гардероб с чекмеджета от модулната система Нумеро представлява изключително функционално и стилно решение за обзавеждане на детска стая. Този гардероб е създаден да отговори на нуждите на съвременните семейства, които търсят оптимално използване на пространството с акцент върху дизайна и качеството.

Гардеробът е наличен в различни цветови комбинации на бял дъб с акценти в розово, зелено, синьо и сиво. Тези цветови варианти предлагат голяма гъвкавост при съчетаване с интериора на детската стая.

Гардеробът има две врати, един рафт, един лост за закачалки и два броя чекмеджета, което осигурява достатъчно пространство за съхранение на разнообразни вещи и дрехи. Чекмеджетата са оборудвани с механизми за плавно затваряне, което увеличава безопасността и комфорта при употреба. С размери 80/52/217.5 см, гардероба е функционален, без да заема много пространство в стаята.

Тегло и Опаковка: Теглото на гардероба е 80 кг, и се доставя в 4 пакета, което улеснява транспортирането и сглобяването.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад