Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулно обзавеждане за детска стая Нумеро

ID 17905106696

Модулна система за цялостно обзавеждане на детска стая за момиче и момче, която предлага богат набор от отделни мебели и голям избор на цветове. Показаните конфигурации са примерни и всеки модул може да бъде поръчан по отделно.

*В категория Модулни системи ще откриете всички модули от детска стая Нумеро качени самостоятелно.

https://mebelilazur.bg/bg/Модулна-система-за-детска-стая-Нумеро/c177.html

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодулна система за цялостно обзавеждане на детска стая за момиче и момче, която предлага богат набор от отделни мебели и голям избор на цветове. Показаните конфигурации са примерни и всеки модул може да бъде поръчан по отделно.

*В категория Модулни системи ще откриете всички модули от детска стая Нумеро качени самостоятелно.

https://mebelilazur.bg/bg/Модулна-система-за-детска-стая-Нумеро/c177.html

Мебели за обзавеждане на детска за момче и момиче с голям избор на цветове и модули

Представяме Ви модулно обзавеждане за деца Нумеро, което е подходящо за момчета и момичета в зависимост от конфигурацията и цвета, които ще изберете. Модулната система предоставя достатъчно много елементи и възможности, с които да създадете желаната от вас детска стая според Вашите нужди и предпочитания. Серията предлага и двуетажно легло, няколко вида гардероби и шкафове, което позволява да се конфигурира обзавеждане за две деца. Мебелите са изработени от материал при корпус и лице от ПДЧ с дебелина 18 мм. и покритие от ламинат. Нумеро е създадена с функционален и красив дизайн, който ще се хареса на децата. Модулната система е с избор на цветови комбинации от бял дъб и розово, бял дъб и зелено, бял дъб и синьо, бял дъб и лилаво, бял дъб и сиво. Всички модули от системата може да видите в подкатегория "модулни системи", като всеки един модул може да бъде поръчан самостоятелно, в цената на леглата не са включени матраци, може да се поръча допълнително и ограничител за легло. Продуктите са в разглобен вид и опаковани в кашони.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: бял,сив,розов,зелен,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Размер на матрака: 90/200см
Назад