Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Гардероб с ниша и чекмеджета Нумеро

ID 2710502007

Гардеробът с ниша и чекмеджета от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е елегантен и функционален. Този гардероб е проектиран с акцент върху практичността и оптималното използване на пространството и е идеален за всяка детска или юношеска стая.

цена 695,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 64.87 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардеробът с ниша и чекмеджета от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е елегантен и функционален. Този гардероб е проектиран с акцент върху практичността и оптималното използване на пространството и е идеален за всяка детска или юношеска стая.

 

Гардеробът се предлага в цветови комбинации на бял дъб с акценти в розово, синьо и сиво, което позволява лесно съчетаване с различни интериорни дизайни. В дясната част на гардероба са разположени четири рафта, докато в лявата част се намира малък шкаф, ниша и четири чекмеджета. Това разнообразие на съхранение позволява лесна организация на дрехи, аксесоари и други лични вещи.

Гардеробът е оборудван с механизми за плавно затваряне на чекмеджетата, което увеличава комфорта при употреба и намалява риска от затваряне на пръсти. С размери 80/52/ h 217.5 см, гардеробът предлага голямо пространство за съхранение, без да заема твърде много място в стаята.

Тегло и Опаковка: Продуктът тежи 92 кг и се доставя в 4 пакета.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад