Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ракла с етажерка Нумеро

ID 27105080058

Раклата с етажерка от модулната система Нумеро е практична и стилна мебел, която предлага допълнително пространство за съхранение и организация в детската стая. Благодарение на своя модерен дизайн и функционалност, тя е отлично допълнение към обзавеждането на всяка детска или юношеска стая.

цена 249,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 23.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияРаклата с етажерка от модулната система Нумеро е практична и стилна мебел, която предлага допълнително пространство за съхранение и организация в детската стая. Благодарение на своя модерен дизайн и функционалност, тя е отлично допълнение към обзавеждането на всяка детска или юношеска стая.

Раклата е изпълнена в цвят бял дъб, който е свеж, универсален и лесно се съчетава с различни интериорни стилове. Лицевата страна е оборудвана с две рафтчета, което придава на раклата допълнителна функционалност и атрактивен външен вид. Раклата разполага с механизми за плавно затваряне на вратичката, което улеснява употребата и повишава безопасността, особено важно при детски мебели.

С размери 30/102.5/ h 92 см, раклата е компактна, но в същото време предлага достатъчно пространство за съхранение на различни предмети, като играчки, книги или спортни екипировки.

Тегло и Опаковка: 37 кг, 3 пакета.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад