Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

За Банята

При нас ще откриете голямо разнообразие от халати за баня, комплекти малки и големи кърпи, както и красиви хавлии, които изглеждат атрактивно и освен в банята, можете да ги ползвате и на плажа или в спа център.

За Банята

В Мебелна палата Лазур знаем колко важно е да имате баня, която не само отговаря на вашите функционални нужди, но и предоставя пространство за релакс и уединение. Продуктите ни за банята включват всичко необходимо за създаване на елегантна и практична баня.

От постелки до хавлии и халати, ние предлагаме всичко, което ви е необходимо, за да поддържате вашата баня организирана и стилна. Нашите аксесоари за баня са изработени от висококачествени материали и са отличен начин да  се допълни всеки интериорен дизайн.

Хавлиите и халатите са произведени от меки и абсорбиращи материали, за максимален комфорт и издръжливост. Изберете между различни размери и цветове, за да добавите елегантен и практичен елемент към вашата баня.

Подобрете атмосферата в банята с нашите декоративни елементи като свещници, ароматизатори и стилни вази. Тези аксесоари не само добавят визуален акцент, но и създават усещане за спа-подобно пространство в собствения ви дом.