Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Мартин зелено

ID 1732204004

Трапезният стол Мартин в зелено представлява красиво решение за вашата трапезария или кухня. Този трапезен стол разполага с модерен дизайн и линии, които го правят подходящ за различни интериори.Мартин може да допълни вашата обстановка със стил.

 

цена 199,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 18.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТрапезният стол Мартин в зелено представлява красиво решение за вашата трапезария или кухня. Този трапезен стол разполага с модерен дизайн и линии, които го правят подходящ за различни интериори.Мартин може да допълни вашата обстановка със стил.

 

Столовете Мартин са изработени от здрави материали, седалката и облегалката са комбинирани така, че да предоставят максимален комфорт по време на хранене или почивка. Техният дизайн и цветове ги правят универсални и подходящи за различни интериори.

Този трапезен стол добавя весел и елегантен акцент към вашето пространство.

*Предлага се в цветове зелен и кафяв, до изчерпване

 

Цвят: кафяв,черен,зелен
Назад