Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Стол Тифани

ID 2702001010

Тифани е практичен и изчистен модел трапезен стол с много приложения. Подходящ, както за домашно ползване, така и на открито. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Предлага се в бял цвят. Размери: 42/38/В 93 см.

цена 59,90 лв.

Наличност: По заявка

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТифани е практичен и изчистен модел трапезен стол с много приложения. Подходящ, както за домашно ползване, така и на открито. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Предлага се в бял цвят. Размери: 42/38/В 93 см.

Бял стол за градина, тераса и събития на открито

Предлагаме ви трапезен стол Тифани, който е с висока облегалка и изчистена визия. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Моделът е практичен и с широко приложение, което го прави много подходящ за ползване в градина, на тераса или събития на открито.

Трапезен стол Тифани е изработен от пластмаса, в цвят бяло.

Стилни столове за маса, които са изключително подходящи, както за домашно ползване, така и навсякъде на открито - на верандата или за обществени места и събития.

Височина на сядане 43.5 см.

Размери: 42/38/В 93 см.

 

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага стол Тифани.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: бял
Назад