Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Ричи

ID 1112001001

Tрапезен стол Ричи е луксозен, тапициран стол с изтънчена визия и конструкция от масивна букова дървесина. Размери: гръб с височина 87 см, седалка 48 см и цялостна дълбочина от 61 см.

цена 219,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 20.44 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияTрапезен стол Ричи е луксозен, тапициран стол с изтънчена визия и конструкция от масивна букова дървесина. Размери: гръб с височина 87 см, седалка 48 см и цялостна дълбочина от 61 см.

Красиви и качествени трапезни столове от масив

Избора на трапезни столове е важен за удобството и доброто настроение на трапезната маса. За да е комфортно на гърба и тялото ви е необходим трапезен стол със стабилна и правилна конструкция от качествени материали.

Трапезен стол Ричи притежава всичко необходимо, за да осигури удобство на вас и вашите гости.
Моделът е луксозен тапициран стол с изтънчена визия и здрава конструкция. Гърбът му е с обща височина 87 см. и е с прошивка. Седалната му част е на еластични колани и пълнеж от полиуретанова пяна.

Изработен е от висококачествени материали, като основата и краката са от масив, а покритието му е от текстил. Ричи е много добър избор на качествени трапезни столове на изгодна цена!

Налични само в бежова дамаска.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Ричи.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Материал: масив
Назад